June 2011 | Killjols June 2011 | Killjols
Get Update Everyday Like Our FB Pages

Saturday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Sepah Juara MAHARAJA LAWAK ASTRO...


sesuatu yang tak di jangka ...sepah juara maharaja lawak untuk musim pertama kali ni..menewaskn kesemua juara rajalawak yang ada sebelum ni...perh mmg respek...itu yg membuktikan tiada benda yang mustahil kalau kita betul2 ikhlas dan jujur dalam apa jua yg kita buat...itu juga yg di lakukan oleh sepah...tidak pernah gunakan politik or undi kesian dan juga populariti...semua berlandaskan kesefahaman dan bakat yg mereka ada...konsistensi yg mereka ada membuktikan yg mereka tidak pernah main2 dalam kerja yg mereka buat...hardwork mereka yg membuatkan kita ketawa...dan tak pernah mengecewakan penonton....dan hasilnya..semua dapat lihat...RESPEK TO SEPAH...dan siapa yg tak puas hati ..cuba kaji balik kenapa mereka layak menjadi juara...maybe ada yg lebih kelakar bagi korang..tp hasil kerja siapa yg lebih memuaskan...bila tgk kepuasan dari muka dorang...aku pun terasa gembira jugak...walaupun dorang xde kene mengene pun dgn aku...hahaha...

ayat mamat masa menang raja lawak musim 3 kalau korang igt lagi....Mak ayah…orang tak dapat nak bagi mak ngn ayah segulung ijazah tapi orang dapat jadi juara pada malam ni

TAhniah sepah go on...korang leh ganti senario gua rasa...nanti kasi filem juta2...


THE MOMENT of the CHAMPIYON!


Detik2 masa nama pemenang hendak diumumkan
mamat dah jadi batu..syuib dah tak duduk diam...jepp cam redha je


setelah nama sepah di uumukan...
syuib cam terkejut...mamat cam nak melompat...jep cam xdgr haha..



selepas penonton menjerit...
mamat pegang kepala cam x caye...jepp sebak...syuib melutut...


selepas itu..nabil ngan yus melompat peluk mamat ngan jep...
syuib dah melutut kebawah


Penonton menjerit tanda setuju...!



masa ni mamat melompat ke bawah stage...


jep sebak sambil di tenang kan yus dan taukeh...



friend moment...sume berkumpul sambil berpeluk...mana mamat?


sementara itu mamat di tenang kan oleh crew dan dafi.....dafi?


aah la dafi....hehehe



mamat kembali ke atas stage dan terus di peluk nabil...
dan kalau korang perasan jepp terus sujud syukur...



jepp bangun dan terus ambil trofi
dan sebelum tu ada kamera tunjuk skit syuib sujud syukur
tak dapat nak tgk jelas ...cun gak awek tu..



jep ,syuib dan mamat melambai kepada peminat...
jepp senyum sempoi...cara dia senyum cam cakap"geng wa menang malam ni hehe"


jepp tarik johan tuk raikan bersama...





siti sarah pun nangis....

TU DIA muka kepuasan...thaniah sepah!
SHARE SHARE SHARE

Friday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Transformers 3: Dark of the Moon (29 jun 2011 tayangan Malaysia)


When the war on Cybertron between the Autobots and Decepticons appears lost to the Autobots, their leader, Sentinel Prime, attempts to launch the Ark from their planet, containing technology that could have saved his kind. Attacked by Starscream, it crashes on Earth's moon in 1961. President John F. Kennedy makes his famous promise to the nation to put a man on the moon. The 1969 NASA moon landing is actually an investigation of the wrecked spacecraft.
As Sam Witwicky goes into adulthood and tries to move on from Mikaela, the Autobots are busy as they learn of a Cybertronian spacecraft on the Moon and must race against the Decepticons to find it and learn its secrets, which could turn the tide in the Transformers' final battle.

SHARE SHARE SHARE

Tuesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

MATH ME SICK..!

SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Maksud-Maksud ROKOK

haha...mari kita belajar maksud-maksud rokok...





DUNHILL = Dunia Umpama Neraka, Hidup Ibarat Layang Layang





WINSTON = Wa Ingat Nak Stim, Tapi Orang Nampak




MALRBORO = Manusia Akan Ramai Lagi Bila Orang Rogol Orang



LM = Lambat Mati



Salem = stop ambik lambat engkau mati



CAMEL - Cawat Aku Mak Engkau Lipat



D&J: Duda & Janda



saat = sedut apabila anda terdesak



RAVE - Rokok Ada Vitamin E



SURYA(Gudang Garam) = Sesuai Untuk Remaja Yang Aktif



KENT = Kenapa Engkau Nak Tau?
K**e engkau naik tegak


PALL MALL = P****T Adik Lemah Lembut Membuat Abang Lemah Lutut



P/s: this entry just for fun..maksud2 ini bukan lah official...:)




SHARE SHARE SHARE

Monday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Tentang esok..

pernah x dalam malam2 korang..time korang nak tido..korang akan terfikir..
or feel cam paranoid pasal hari esok..korang rasa cam apa benda baik datang ari ni
adalah nasib..dan esok adalah hari yg sebenar untuk korang tempuh..dan mula lah rasa
perasaan takut or ilang kepercayaan pada diri...dan bila fikiran dah mula melayang-layang..
korang akan ingat balik kesilapan lama korang..bad thing or bad decision yg pernah korang wat dlu..huhuhu dgr cam bahaya..takut x? hahaha..boleh dikatakan
setiap malam aku akan fikir tentang ari esok...dan bila bangun dari tidur pun aku rasa dalam 50% lagi benda tu ada dalam pale otak aku...tp padahal xde pape pun
yg buruk..tp diri sendiri yg fikir negatif...itu lah benda yg xleh lari dalam pale otak aku..negatif n negatif..n pernah la sekali or dua..akibat terlalu obses dgn perasaan ni...aku biarkan semua berlalu ...aku jadi pemalas..n tido...hmm bodohkan...mmg bahaya kalau sampai tahap tu..
dan bila tersedar semula..semuanya dh terlambat..sebab hari ini sudah pun jadi semalam...dan semalam hanyatinggal sejarah...perhh cam lagu new boyz..haha...pape pun semalam adalah untuk hari ini...dan hari ini adalahuntuk esok...dan esok untuk our future...so gua nak kejar future gua esok...!! haha merepek plak dah malam ni...gudnite zzzZZZ

p/s: ROMEO MUST DIE..BUT TOMORROW NEVER DIES...SO DIE ANOTHER DAY..haha

ni esok kalau bangun bace lek..mesti cam bangang bunyi entry ni..haha lg

SHARE SHARE SHARE

Saturday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

21 benda aku benci pasal Facebook...


21 benda aku benci pasal Facebook...


1.biler aku comment satu post or picture..aku akan dapat feedback seumur hidup aku...nice

2.di tag gambar pelik2...gambar babi utan pon ade...wow

3.aku terpaksa tau bende yg aku taknak tau...bila aku bukak je facebook..aku terpaksa bace bende yg aku xnak ...contoh "arini saya makan donat ngan mak saya"...ohhh yeke

4.family request...hmmm biler bapak aku kawin lain...

5.Makcik Pakcik atok nenek jiran-jiran atok member aku pon semua kat facebook...owhh best gilerrr..

6.gift...oh nice aku dapat kek lapis tingkat tujuh...hmm pstu nak wat ape?

7.pillow fight ...dulu ade ar...skang xde kot...u be hit with steel pillow...ohh yaaaaaarghhh

9.friend suggestion...asal aku lak yg kene add dier...!

10.Cium request...anda telah di cium? kalau pompan xpe..lelaki? bapak arrrr

11.poke...poke ...poke....hmmm pokemon

12.group invitation....hmm..kami benci saifulbukhari....kami sokong saifulbukhari...
mana satu aku nak join? dua2 ade...hahaha

13.business stuff...money chat....jutawan facebook...

14.the quiz...tp kadang2 aku layan gak....perkerjaan mana layak untuk anda...? astronomi...ouhh buang masa aku layan bende ni...

13.relationship status ....im married...umur 16 tahun...hmmm girl married with girl? hmmm...setiap minit nak update status...giloo

14.wall post...."saya makan nasilemak dua bungkus dan coki2"..."saya jumpe osama laden kat pasar malam" "saya tak makan lagi"....sume ko nak citer!!!

15.NO privacy....biler aku send wall post..or comment or ape je la aku wat...sume akan keluar kat front page....hmmm..

16.event invite....do u attending SPM this year? attending Solat terawih? jadah?

17.Drama....yeahhh byk giler drama di FB..sembilu kasih part 2 pon ade...

18.gambar aku yg aku xnak ade kat fb....ouhhhhhh damn

19.gambar bertimbun...upload satu gambar tp ...tp asal duplicate...ouh profile picture...oh oh oh

20.the request...i have 150 request...farmville...mafia wars...Bla bla bla

21.hmmm? boring...no music no color...no hidden...

22.all about facebook...semua dah jadi taksub...


nilah 21 bende aku benci pasal facebook....anda pula bagaimana ? haha



SHARE SHARE SHARE

Wednesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

peKATAan


mereka kata mereka bagus..
engkau pula kata engkau hebat..
mereka kata dia salah..
dia kata mereka propa..
aku kata dia penipu..
engkau kata aku tuduh melulu..

akhir nya kita semua MENGATA..

aku tertarik dengan ayat ni..
THE MORE WE TALK..MORE WE MAKE MISTAKE..

diam x bererti dia tidak tahu..dan diam juga
x bererti dia tahu...tp diam kadangkala
sesuatu yang bijak untuk dilakukan...

SHARE SHARE SHARE

Monday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Fak the system...



ia bermula dengan satu dan terus..berjuta-juta kali pertanyaan.. bahkan tidak peduli seberapa keras anda mencuba...dan seribu satu penjelasan umpama meludah ke langit.....dan dia yang punya kuasa hanya mengeleng..dengan tanda dan riak muka..menggambarkan yg ia adalah usaha nya yg terakhir..."MENYERAH SAJA".."SUDAH TERLAMBAT"...malu bertanya sesat jalan.. aku bertanya kau sesat kan jalan...dan mungkin kalian berkata...bersyukur saja
apa yang ada..dia itu sudah beri ambil saja...buat apa aku mahu berterima kasih
pada bende yang atas usaha aku sendiri...kau juga punya kerja...dan aku sudahbuat apa yang ku sudah buat...dan aku beri apa aku sudah...tapi kau buat apa yang patut kau buat?..mungkin kau hanya anggap kami hanya kutu yang merayau mencari ihsan di tempat kamu...budak tak berdisplin hanya tau membuang masa...dan ikhlas nya kami juga tiada masa untuk dibuang hanya kerana sistem itu...fak the system...benda yang kau kata untuk kemudahan hanya menyusahkan...fak fak fak...

p/s: persoalan di sini adakah kita di kawal oleh sebuah sistem...jika ia kata tidak..tidakkah kita boleh mengubah?



aku di tewas kan oleh sistem..dan manusia yg lebih mengutamakan nya..ia lebih mulia dari bagi mereka...
SHARE SHARE SHARE