Killjols Killjols: fun
Get Update Everyday Like Our FB Pages
Showing posts with label fun. Show all posts
Showing posts with label fun. Show all posts

Thursday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Benda anda Patut Beli Untuk Awek Anda !


SHARE SHARE SHARE

Tuesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

10 Sebab kenape aku tak Suka Whatsapp Group



1. Bangun Pagi dengan 150 Message yang berlainan...

Ia macam satu kemestian bangun pagi untuk check Email,message,whatapp dan FB Chat . Dan Whatapp selalu memberi keputusan yang sangat mengjengkelkan. 12 Malam tido bangun pagi beratus message .. oh really?

2. Manusia overactive dengan membuat group-group unik.

orang yang sama, group sampai 3 dengan nama yang berlainan ... motif?
lagi satu admin group lawan2 tuk aktifkan group .. perhh dah cam zaman MIRC.

3. Group yang membuat anda rasa terasing.

Nama group geng college, geng bas sekolah, geng aku kaya. hampir separuh anda tak kenal dan tiada dalam contact.  Cukup 24 jam Blah cepat!

4. Anda tidak boleh lari dari notifikasi .

hmmm ... uish ade notification la... bukak2 gambar beruk panjat pokok kelapa. spoil!!
letak mute skali pun .. dah macam saka sentiasa menghantui anda...
kalau yang perangai cam budak tadika kasi spam x henti2.. itu reason kuat tuk kuar group..

5. Gambar-gambar pelik dalam gallery.

Aku takde seumur hidup nak masukkan aktiviti mendelete gambar dalam schedule aku tiap hari..
tiap kali browse gambar kat gallery untuk tujuan tertentu.. ade je gambar yang pelik2 seperti gambar kambing , lembu dan unta. aku terpaksa scroll panjang tuk cari gambar yang aku nak....

6. Drama .

Kat sosial site mane skalipun .. takleh lari dengan bende ni... tp whatapp more lebih private so ia seribu kali lebih teruk rasanya..

7. Tiada Sebab untuk turut serta.

Dua situasi . satu mmg anda xde sebab nak turut serta dalam group dan anda mula rasa janggal yang teramat , lagi janggal bila ada org yang peramah tegur privately, "Eh kenape u x join borak kat group?" .. jawapan jujur "aku taknak baca , apatah lagi join"

8. Penyesalan kerana membaca.

Situasi satu lagi .. anda bosan , dan saja baca semua chat yang ada dalam group. dan itu keputusan paling anda sesali.. wakaka.. korang xde kerja ke ? every minute bebbbb.. lagi2 yang jenis borak best kat mamak... cerita ko menarik dow! aku mmg nak dengar.. serius aku menyesal baca... aku menyesal!!

9. Jika anda telah masuk ke satu group. untuk keluar bukan sesuatu yang mudah.

Ia satu keputusan yang sukar untuk keluar. anda terpaksa fikir berjuta kali. "Dude member baik gua , makcik, pakcik, kazen, family gua semua dalam group. ko cakap aku camner aku nak keluar (luahan sambil mengelap air mata) .. aku dah terlibat dalam bende ni .. aku tak boleh keluar dah .. mungkin dah takdir hidup aku macam ni ..."


10. Bila anda berjaya keluar. ada malaun masuk kan anda balik dalam group.

Kau lah orang paling aku benci dalam dunia. kau kejam! .. aku takkan lupakan ko seumur hidup aku.. ko tak tau macam mana susah payah aku tuk buat semua ni ... !


p/s: Aku xtaulah aku je ke yang rasa semua ni ... kita takleh lari dari dunia sosial , secara maya mahupun realiti. tapi privasi tu kadang-kadang penting jugak. aku bukan jenis orang pakai dua simcard or dua phone. so ia kadang-kadang memberi masalah dari sudut psikologi dan masa pada aku . FB group ada sebagai penyelesaian . banyak pulak aku cakap. 


SHARE SHARE SHARE

Friday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

10 cara Nak handle Soalan kahwin Masa hari raya

1. Mat ko bile nak kahwin?

Mat: Eh makcik tak tau ke ? ( wat muka serius)
Makcik: tau ape?
Mat: saya pun tak tau HAHAHAHAH ( pastu blah dan tinggalkan mereka dgn tanda tanye)

2. Mat ko bila lagi nak kahwin ni?

Mat : (Diam dan pandang ke bawah )
Makcik: ????
Mat: Cinta saya terhalang oleh kedua orang tua mereka makcik (kecil kan mata pandang mata dia dan toleh ketepi dan bersandar di dinding)

Makcik2: (Baling lesung batu)

3. Mat ko bile lagi ni ...lama sangat dah ni ?

Mat: 21 Disember ( jawap dengan yakin )
Makcik2: Alhamdullilah... kahwin jugak ko ... mana kad jemputannya?
Mat : 21 Disember tapi tahun nye tak tahu biler ... wakakaka ( mohon lari sebelum di baling objek keras)

4. Mat biler ko nak....?

Mat: Cukup makcik.. jangan lah makcik mempersoalkan takdir ( kecil kan mata buat suara awie dalam citer sembilu)

Makcik : (Amik pistol reload..and shoot)
Mat: (Lari)

5. Mat biler ko nak...??

Mat: Nak ape nak ape? haa makcik nak ape?? tak cukup lagi ke makcik apa yang saya bagi selama ini ... apa lagi makcik mahu???! (Blah terus sambil hempas pintu)

Makcik: dah kenapa budak sekor ni??

6. Mat bila ko nak kahwin ha?!

Mat: Makcik citer sini abis sini eh makcik ... ( sambung makan ketupat dua ketul)
Makcik: ...
Mat: saya bukan ape makcik (sambung makan rendang plak )
Makcik: .....
Mat: camni citer dia makcik .. betul ke sabun joy leh merentasi dari johor ke singapore??
Makcik: ko pernah makan selipar size 7 tak?

7. Mat kenape ko tak kahwin2 lagi ni?

Mat: ha tu la orang melayu orang nak meniaga pisang goreng ... dia nak niaga pisang goreng ...abis siapa nak niaga cempedak goreng ?
Makcik: bertuah punya budak aku tanye lain ko jawab lain..!

8. Mat , makcik ada soalan tuk ko ni .. ko ni bila nak kahwin?

Mat: Saya suka soalan makcik tu ... tak semua orang boleh ade pemikiran macam makcik ..( buat gaya lecturer)
Makcik: ha iyelah .. jawapan nya bila?
Mat: its Complex..( wat tangan cam orang dalam citer history channel tu.. )
Makcik : ha apeee?
Mat: its Complex ( Ulang balik)
ulang buat sampai dia bosan...

9. Mat ko bila nak kahwin ni ??

Mat : xnak ar saya kahwin nanti awek saya gemok cam makcik bila dah kahwin....wakaka
Makcik: kurang ajo punya budak ! ...(episod bunuh membunuh berlaku)

10.  Mat ko bila nak kahwin oi?

Mat: Tunggu pakcik kahwin lagi satu ! hahahahhaa
Makcik: tak guna punya anak buah!

P/s: Gurau2 Di hari raya... selamat hari raya maaf zahir bathin!

enjoy lagu ni!


SHARE SHARE SHARE

Thursday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Perasaan Sebenar Seorang Pelajar .

ILustrasi bawah ni memang betul menggambarkan bagaimana perasaan seorang pelajar terutamanya pada pelajar engineering .. Dunia belajar tak seindah macam dalam TV tu cam cerita Dunia Baru , GIla -gila remaja dan etc .. dan ia akan menjadi indah bila semua ni dah abis ...tapi sebelum tu ...


SHARE SHARE SHARE

Sunday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

20 Benda Anda Tak Patut Lakukan di dalam Panggung Wayang



1.cakap cerita ni tak best walaupun citer lum start lagi n bagitau ending dier
sekali...perhh spoil...

2.ketawa time adengan sedih...huh?

3.bila ade part music dan lagu ..dier pun ikut same nyanyi..siap men gendang
sekali...mmg aku masuk wayang ni nk dgr ko nyanyi kan..

4.bercakap/menjerit dgn pelakon kat movie tu...contoh.."tembak!!"...
"ok lompat skang!!" "terjun!! yeah!!!"...mmg dier dgr cakap ko!!..

5.tidur berdengkur...krohhh~~

6.berdiri secara tiba2...paling syok kalau part yg best..
then tiba2 ade org bangun kat depan korang...perhhh terbaik..

7.cerita kuat2 yg pelakon dalam filem tu sepupu dier...contoh..
"kalau ko nak tau umie aida tu sepupu blah mak aku nye auntie.."

8.beromen dengan bergaya sampai tendang2 kerusi depan..nak bermanje-manje pun
agak2 ar...aku bayar kot...

9.baca subtittle kuat2...perlu ke?

10.anoying jugak biler member sebelah korang tanye soklan cam...
"lepas ni ape jadi?" "kenapa alien tu kepala besar?"
"kenape dier tak tembak je org jahat tu?"....kalau aku tau aku tak tgk la citer ni giler

11.padankan pawagam tu dengan pawagam lain...contoh "eee..kat sini pawagam kecik la..kerusi
pun takleh nak sandar..kushen bau najis tikus...kalau kat tempat i siap ada bantal ngan tempat
letak kaki skali taww..." dah tu yg ko tgk kat sini gak nape...

12.haha benda ni mesti selalu jadi kat korang gak...bila ada org kangkang kan kaki besar2 or rengang kan
lengan dan conquer tempat letak tangan kat tepi tu dan xnak mengalah sikit pun...dier bayar lebih ke ape...

13.ketawa terlalu lama dan kuat...sampai xdgr dialog pelakon tu...ketawa kejap sudahhh..

14.keluar masuk tak henti2...perh pe masalah ko ni..

15.amik gambar time citer dah start...siap berflash lagi tuh..

16.berborak dalam fon...mmg menarik citer ko dalam fon tu..

17.bunyi ringtone handfon sampai 2 tiga kali....

18.main laser cam dalam disko...motif?

19.satu family besar masuk..then suasana pun berubah cam family reunion

20.tiba2 terdengar sore baby menangis...baby tgk wayang? or pembuangan bayi di pawagam?

maybe banyak lagi perkara anoying yg pernah jadi kat korang or sape2 di pawagam...dan mungkin ada jugak yg aku tak igt lagi...tp ni la antara perkara yg korang akan rasa...perlu ke dier wat camtu kat cinema?...n sebagai org yg datang pawagam sebab nak tgk ape cerita yg sudah aku bayar...so aku berhak untuk mengkategorikan mereka ini sebagai anoying...haha..
SHARE SHARE SHARE

Friday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Masa kahwin pun boleh buat macam ni?

Brader Ni sempoi wat show roti canai terbang time kahwin....selalu orang time bersanding ada la jgak pengantin yang sporting bersilat la , nyanyi la, jamming dengan band skali tapi yang ni rare skit, mungkin ni leh jadi satu lagi idea untuk siapa-siapa yang nak melangsungkan perkahwinan nanti wat show roti canai terbang..haha

 mai tgk ... dekat sini Klik sini


SHARE SHARE SHARE

Monday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Maksud Nama-nama jenama Rokok

haha...mari kita belajar maksud-maksud rokok...





DUNHILL = Dunia Umpama Neraka, Hidup Ibarat Layang Layang





WINSTON = Wa Ingat Nak Stim, Tapi Orang Nampak




MALRBORO = Manusia Akan Ramai Lagi Bila Orang Rogol Orang



LM = Lambat Mati



Salem = stop ambik lambat engkau mati



CAMEL - Cawat Aku Mak Engkau Lipat



D&J: Duda & Janda



saat = sedut apabila anda terdesak



RAVE - Rokok Ada Vitamin E



SURYA(Gudang Garam) = Sesuai Untuk Remaja Yang Aktif



KENT = Kenapa Engkau Nak Tau?
K**e engkau naik tegak


PALL MALL = P****T Adik Lemah Lembut Membuat Abang Lemah Lutut



P/s: this entry just for fun..maksud2 ini bukan lah official...:)




SHARE SHARE SHARE

Tuesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Applikasi Kangkung di Google Play

orang Malaysia ni kalau nak trending kan satu bende tu mmg terbaik la cakap kan. Ni sampai wat game android lagi ...hahaha....camtu jgak la dalam seharian...kalau sorang  nak MLM sume MLM, sorang
bukak kedai makan sume bukak kedai makan... aku respek korang mmg bersatu dalam sume hal.....
#RESPEK


applikasi kangkung ni aku xtau sape punye kerja...tp sungguh genius punya idea...#RESPEK LA

boleh di dapati di google play link di sediakan di bawah....hahahaha

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qotak.kangkung




SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Teka-teki Yang menyakitkan hati

Disini aku akan memberi tutorial teka-teki yang menyakitkan hati....kebanyakan teka teki di bawah ini adalah berdasarkan pengalaman sendiri....dan semua ini berjaya membuatkan aku sakit hati...

AMARAN : dilarang di lakukan kepada mereka yang mempunyai penyakit darah tinggi dan kurang daya kesabaran 

1. Cara-cara Mengeluarkan Garam dari duit Seringgit Malaysia (RM 1)
2. Mencari lelaki tua menyapu di belakang duit Seringgit Malaysia (RM 1)
3. Keluarkan Sepanar Boleh laras dari Kotak ROKOK ...


Cara-cara Mengeluarkan Garam dari duit Seringgit Malaysia (RM 1)



apa yang di perlukan untuk melakukan teka-teki ini adalah duit ringgit malaysia RM 1, Lighter atau Mancis yang boleh mengeluarkan api....dan latihan selama seminggu yang rapi.....


step yang pertama anda perlu melipat duit seringgit itu di belah atas nya sehingga ke huruf  "M"...pastikan lipatan anda kemas cantik dan lakukan dengan penuh gaya....


step seterusnya dengan muka yang serius dan teliti...kalau boleh pandang2 secara takut2 kepada kawan anda yang sedang fokus dengan gaya lipatan anda....lipat di belah bawah nya pula sehingga ke huruf "G" (jangan bagi mereka nampak perkataan yang ada kat situ dulu)


selepas itu lipatkan helaian dengan rapi....pastikan ia terlipat elok....dengan gaya ala magician yang pro...
anda cuba membakar duit itu dari bawah (seperti gaya mengsalai daging)....kalau boleh duti tu biar duit kawan korang....biar dia takut skit.....(jangan bakar lak duit tu yg tu leh cari gado)


selepas episod mengsalai helaian duit itu...anda halakan duit itu ke arah rakan anda....(jangan bagi dia nampak dulu) ...jentik laju2 supaya dia lambat sikit tuk nampak "GARAM" tu...lepas tu mula jentik perlahan-lahan ....


pastu cakap ..."HA nampak tak garam?!!" 


Mencari lelaki tua menyapu di belakang duit Seringgit Malaysia (RM 1)

Teka-teki kedua ini memerlukan skill lakonan yang tinggi untuk membuatkan dia berjaya....kalau boleh muka tu biar kering skit.....

Step 1: Masih memerlukan duit RM 1 (kertas)

Step 2: buat satu drama....contoh skrip :-

Pelakon 1: "Kau nak tau tak rahsia duit seringgit?" katanya dengan nada yang serius
pelakon 2: "rahsia ape?" menggarukkan kepala
pelakon 1: "rahsia ni dah lama dah...tapi tak ramai tahu.." mengetap bibir sambil memandang sekeliling.
pelakon 2: "pasal iluminati ke.." cuba meneka.
pelakon 1: "ko tak tau?" memandang serius.
pelakon 2: " pasal ape ni?!" mula berang.
pelakon 1: "ok bak sini singgit ko..."menghulurkan tangan
pelakon 2 mengeluarkan helaian RM 1 dari dompet nya...
pelakon 2: "ada apa dengan duit ni" meneliti helaian duit itu..
pelakon 1: " ok skang aku nak ko perati bahagian belakang duit tu...dekat wau belakang tu" ...
pelakon 2: "ok pastu.."
pelakon 1: "cuba ko cari lelaki tua tengah menyapu" ...
pelakon 2: "mane"...
pelakon 1: "cari ar....take ur time"

anda mestila memberi masa yang lama kepada pengene teka-teki ...lagi lama lagi sakti hati....berikan dorongan yang dia akan dapat mencari lelaki tua sedang menyapu itu...


kalau dan rasa cam dah lama n mula boring...atau pengene teka-teki dah mula berbulu....dan dia mula bertanya

pelakon 2: "mana orang menyapu ko kencing aku ke ape?"....

tanya kan dia sekarang sudah pukul berapa....

kalau tengah hari : "ooo dia dah blah pergi makan ..."
kalau pagi : " ooo dia pergi sarapan kejap" or "ooo dia x masuk kerja arini"(tanya tarikh)
kalau malam : " ooo dia dah balik dah ...tido.."

hahaha aku kene time skola...punya bersungguh cari orang menyapu...adoi



Keluarkan Sepanar Boleh laras dari Kotak ROKOK ...

haha senang je camni...








SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

This video made my day! LOL



petikan interview local hero yg selamat kan amanda berry n dua orang lagi perempuan yg telah hilang 10 tahun dulu....another happy ending....tapiii...ade org edit interview ni jadi lagu....hahaha really genius...
aku dah hafal dah lagu ni...! good work


Dead Giveaway LYRICS:
I knew somethin was wrong when a
little pretty white girl
ran into a black man's arms

dead giveaway, dead giveaway
my neighbor got big testicles
cause we see this dude everyday
we eat ribs with this dude,
but we didn't have a clue
that that girl was in that house,
she said please help me get out

so I opened the door, we can't get in that way
a body can't fit through the door, only your hand
so we kick-kicked the bottom,
and she comes out, and she says
it's some more girls up in that house
call 911 and they caught him
at mcdonald's

I knew somethin was wrong when a
little pretty white girl
ran into a black man's arms
SHARE SHARE SHARE

Friday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Cara Marketing tahap tertinggi

SHARE SHARE SHARE

Tuesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Lawak Tukar Suara

Triple H nak Milo Ais
The rock Merajuk
The rock Merajuk Part 2
Skill2 undertaker
englan vs belarus
Rooney di temu ramah
temuramah messi
SHARE SHARE SHARE

Wednesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

pertanyaan yang tak perlu di jawab




SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

bila pelakon kl gangster dan kongsi men FB

SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

drum paling mahal dalam sejarah...

SHARE SHARE SHARE

Tuesday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

MATH ME SICK..!

SHARE SHARE SHARE

Saturday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Maharaja Lawak Minggu 6

Layan Maharaja Lawak~

Kedudukan Peserta


Balas


Jozan


Amir


Nabil


Man


Sepah


penyingkiran



p/s: Jambu the best show malam tu..sakit otak aku gelak tgk dorang..
SHARE SHARE SHARE

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Maharaja Lawak Minggu 5

Nasib Kat rumah astro xde Astro warna...tgk kat youtube je la..
hehe...layan DI hari minggu yang membosankan...~

____________________________________________________________________

MAN



AMIR




NABIL




BALAS



JAMBU




SEPAH




JOZAN




PENYINGKIRAN




P/S: Jihan terkeluar untuk minggu ke lima maharaja lawak kali ni...performance terbaik bagi aku kali ni jozan...haha..pe yg penting enjoy la dgn bende2 hiburan macam ni...takpayah nak memaki hamun org ke ape...bende2 camni x effect pun dalam realiti hidup korang...sume ni hiburan semata-mata....
SHARE SHARE SHARE

Thursday

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Chord List: # | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z : TOP 10

Lawak sari kata

Video-Video youtube yg best di layan untuk menghilangkan tension....hahaha
Beskal Kesayangan

CIKGU tuisyen

TaK reti Lukis Gajah

Sapu Jap der!






SHARE SHARE SHARE